WhatsappWhatsapp
Nevi Mobilya: Kalite, Sürdürülebilirlik ve Müşteri Odaklılıkta 50 Yıl
13.09.2023
Değerli İş Ortaklarımız,
Kıymetli Çalışanlarımız;
 
Mobilya sektörünün köklü bir temsilcisi olan Nevi Mobilya olarak, yaklaşık 50 yıla yakın süredir, evlerinizi daha yaşanabilir kılmak için elinden gelenin en iyisini yapma taahhüdüyle kaliteli mobilyalar üretiyoruz.

Nevi Mobilya olarak müşteri odaklılık ve ulaşılabilirlik, şirketimizin güçlü yönleridir.

Şirketimizin sürdürülebilirlik misyonu, çevresel etkimizi en aza indirmeye odaklanmamızı sağlıyor. Yenilenebilir enerji kullanımı, işletmelerimizin temel bir önceliği haline gelmiştir ve bu sayede doğanın dengesini korumaya katkıda bulunuyoruz.

Atık yönetiminde sıfır tolerans ilkesini benimseyerek, doğal kaynakları koruma taahhüdümüzü sürdürüyoruz. Geri dönüşüm süreçlerimizi optimize ederek, atık miktarını minimum seviyeye indiriyoruz.
200'den fazla yurt içi satıcımız ve 20'den fazla ülkeye ihracat yaparak, Nevi Mobilya kalitesini dünya genelinde yaygınlaştırıyoruz.

Genç ve dinamik
bir ekip olarak, her alanımızda “Kalite” kavramını merkeze alarak sürekli olarak inovasyona ve gelişime odaklanıyoruz. Ve bu vizyonla her gün daha iyisini yapma azmiyle çalışıyoruz.
Sizlerle birlikte, daha sürdürülebilir ve yaşanabilir bir geleceğe katkıda bulunma amacıyla yolumuza devam ediyoruz.
Bu süreçte yanımızda olan, kıymetli çalışma arkadaşlarımız ve tüm paydaşlarımıza, verdikleri destek ve güven için içtenlikle teşekkür ederiz.

Nevi Mobilya

Nevi Mobilya Çerez Politikası

Nevi Mobilya sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.